Bun venit!

Mesajul primarului

În calitate de primar al comunei Căpleni, adresez un sincer bun venit tuturor celor care accesaţi acest site, în numele comunităţii acestui comune, al administraţiei publice locale şi al meu personal.

Ne dorim, ca pe această cale, să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim ca o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască.

Mulţumesc în numele locuitorilor, tuturor vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că au avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi.

Poate că veţi găsi oportunităţi de afaceri care, sperăm, vă vor îndemna să investiţi în oraşul nostru și poate ne veţi descoperi ca pe o destinaţie turistică, în toate cazurile noi vă asigurăm că veţi găsi aici o administraţie publică locală deschisă şi transparentă.

Cu siguranţă, în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a comunei Căpleni, oamenii prietenoşi şi ospitalieri, dar şi farmecul unei comune cu o istorie şi cultură unică.

Megyeri Tamás Róbert primar